Graf- en urnmonumenten

Na een moeilijke periode verlangt u waarschijnlijk dat alles weer als vanouds verloopt. Vaak zijn erechter nog moeilijke en pijnlijke beslissing die u moet nemen, alvorens dat zo is.

Graag helpen wij u om de herinnering aan uw naaste op de door u gekozen manier te bewaren.

Een gedenksteen kan voor u de plek zijn waar u troost en rust kunt vinden. Het kiezen van een gedenksteen is echter uiterst persoonlijke ne gevoelige zaak. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat dit voor u een moeilijke en belangrijke beslissing zal zijn.

Wij kunnen hierin een rol spelen en u bij de keuze van een gedenksteen begeleiden/helpen en zouden het zeer waarderen om u in dit traject te mogen begeleiden.      Wij zijn bekend met de regels en voorschriften die gelden voor begraafplaatsen.

Om u op goede en vertrouwelijk manier van dienst te kunnen zijn werken wij samen met Johannus Kruit Natuursteen. Een jong dynamisch bedrijf waar persoonlijk contact en de kwaliteit en prijsverhoudingen voorop staan.

Vergelijk onze prijzen met die van een ander en u zult zien dat wij niet de duurste zijn. Aan onze bemiddeling zijn voor u geen kosten verbonden.

Voor meer informatie en/of een persoonlijk bezoek kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met 06-53696010.

https://www.jkruitnatuursteen.nl

 

 

 

 

 

© 2013 - 2020 altijdbijmij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel